Curious People

dhr CF Bielok

cfbielok@gmail.com

 

BEZOEKADRES

Indigolaan 260

5044 SC  Tilburg

dhr CF Bielok

Caspar Bielok is zijn loopbaan begonnen bij top marketing bedrijven in de telecom en financiële sector, zowel nationaal als internationaal. De opgedane ervaring past hij nu toe om MKB bedrijven en organisaties te ondersteunen op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Dit voor marketing en communicatie, waaronder social media. Caspar richt zich in het bijzonder maar niet uitsluitend op marketing voor complexe doelgroepen waaronder kindermarketing, lokale politieke partijen, IT en internet gerelateerde bedrijven en uitgeverijen. Dit met groot succes. Caspar onderzoekt en staaft met cijfers voordat hij aan de slag gaat. Dit om goed te weten waar budget aan uitgegeven wordt en wat de te verwachten resultaten zijn. Zo kunnen ook kleinere budgetten het maximale uit de marketinginspanning halen. Caspar richt zich in het bijzonder maar niet uitsluitend op marketing voor complexe doelgroepen waaronder kindermarketing, lokale politieke partijen, IT en internet gerelateerde bedrijven en uitgeverijen. Dit met groot succes.

Caspar onderzoekt en staaft met cijfers voordat hij aan de slag gaat. Dit om goed te weten waar budget aan uitgegeven wordt en wat de te verwachten resultaten zijn. Zo kunnen ook kleinere budgetten het maximale uit de marketinginspanning halen. Caspar richt zich in het bijzonder maar niet uitsluitend op kindermarketing, lokale politieke partijen, IT en internet gerelateerde bedrijven en uitgeverijen. Dit met groot succes.

Caspar onderzoekt en staaft met cijfers voordat hij aan de slag gaat. Dit om goed te weten waar budget aan uitgegeven wordt en wat de verwachten resultaten zijn. Zo kunnen ook kleinere budgetten het maximale uit de marketinginspanning halen.

Marketing