TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Communicatie via Social Media platformen

Communicatie via Social Media platformen kun je leren. Zo help ik ouderen organisaties en gemeentelijke overheden met hun communicatie vraagstukken.

Het communiceren via sociale media gaat verder dan de juiste woordkeuze. Het gaat immers ook om het bereik van het bericht. Als het bereik en daarmee de interactie te laag is, dan kan je je afvragen of je het bericht wel had moeten maken. Immers er gaat veel tijd en energie in de berichten.

Het eerste wat je moet doen voordat je eraan begint is een analyse maken van de markt en de doelgroep. Waarom? Er moet wel potentieel in de actie zitten. De wens om "wat met Facebook te doen" is te vaag. Je moet er wat mee willen bereiken en er moet doelgroep te bereiken zijn. En dat bereik wil je wel eerst in cijfers zien voordat je er aandacht en energie in gaat steken. Want wie zegt dat de groep welke je aan wenst te spreken wel online te vinden is, of op Facebook te vinden is.

in mijn analyse bekijk ik of die doelgroep via dat platform aan te spreken is. Daarna pas gaan we nadenken over de vorm en stijl. Aanspreken van doelgroepen gaat immers over vorm en inhoud. Deze inhoud is heel belangrijk. Vaak worden bij het aanspreken van online doelgroepen de meest basale elementen vergeten. Men vergeet een hashtag te zetten of zet de verkeerde hashtag.

Wil u ook iets met social media voor uw organisatie? Laat het me weten. Ik kom graag met u in contact.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Marketing

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.