TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Ooit van Gym Launch gehoord? Sportschool marketing: Gym Launch voor Sportschool Eigenaren

Sportschool marketing: Hoe Alex Hormozi Gym Launch Startte en Waarom Dit Belangrijk Is voor Sportschool Eigenaren

Een publicatie van: High Vibration Media

Alex Hormozi begon zijn carrière als sportschool-eigenaar met een enkele gym waar hij op de vloer sliep omdat hij zich geen dubbele huur kon veroorloven. Binnen drie jaar breidde hij zijn sportschool uit naar vijf locaties en realiseerde hij aanzienlijke winst. Na deze succesvolle uitbreiding verkocht hij zijn sportscholen en richtte hij Gym Launch op in 2016. Gym Launch is sindsdien uitgegroeid tot een fenomeen in de fitnessindustrie, met duizenden sportscholen die hun methoden hebben geïmplementeerd om hun bedrijven te laten groeien? (Maxim)?? (YouTube)?.

Waarom dit belangrijk is voor sportschool marketing

Alex Hormozi's aanpak is van cruciaal belang voor sportschool-eigenaren omdat hij bewezen strategieën biedt om hun bedrijven te laten groeien. Hormozi's methoden richten zich op drie belangrijke gebieden: het werven van nieuwe klanten, het verhogen van de klantwaarde en het behouden van bestaande klanten. Door deze benadering kunnen sportscholen niet alleen hun ledenbestand vergroten, maar ook hun inkomsten aanzienlijk verhogen.

Groeien van 20k naar 100k per maand

Hormozi heeft sportschool-eigenaren geholpen hun maandelijkse inkomsten te verhogen van $20.000 naar $100.000 door gerichte sportschool marketingcampagnes, geautomatiseerde leadopvolging en intensieve verkooptrainingen te implementeren. Zijn strategieën omvatten het aanbieden van onweerstaanbare aanbiedingen die klanten aantrekken, en het verbeteren van de klantervaring om hen te behouden en meer waarde uit elke klant te halen. Deze methoden hebben duizenden sportscholen geholpen hun omzet en winstgevendheid te maximaliseren? (PushPress)?? (New York Weekly)?.

High Vibe Media brengt deze strategieën naar Nederland

High Vibe Media is vastbesloten om dezelfde succesvolle strategieën die Alex Hormozi in Amerika heeft gebruikt, naar sportscholen in Nederland te brengen. Wij bieden een reeks diensten aan om sportscholen te helpen groeien op de drie manieren waarop een bedrijf kan groeien:

Meer klanten werven:

 1. Gerichte marketingcampagnes: High Vibe Media helpt sportscholen bij het creëren van verschillende aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om goed te converteren en diverse doelgroepen aan te spreken. Dit kan variëren van een 12 weken programma, een gratis proefles tot speciale aanbiedingen op lidmaatschappen.
 2. Leadgeneratie en opvolging: We gebruiken leadgeneratie-technieken, zoals Facebook- en Instagram-advertenties, om potentiële klanten aan te trekken. Zodra een lead is gegenereerd, volgt High Vibe Media een opvolgingsproces via WhatsApp en telefoon. Dit proces omvat gescripte berichten om de potentiële klant te betrekken en te motiveren om een bezoek aan de sportschool te plannen, wat het show-ratio maximaliseert.

Meer klanten behouden:

 1. Verbeterde klantenservice: High Vibe Media traint het personeel in uitstekende klantenservice en betrokkenheidstechnieken om ervoor te zorgen dat leden zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Dit omvat regelmatig contact met leden, het vieren van mijlpalen en het bieden van persoonlijke aandacht.
 2. Community-building: We stimuleren de opbouw van een sterke community binnen de sportschool door evenementen, challenges en sociale activiteiten te organiseren en dit uit te vergroten via social media en email. Dit verhoogt de binding van leden met de sportschool en vermindert het aantal opzeggingen.
 3. Regelmatige feedback: High Vibe Media helpt sportscholen om regelmatig feedback van leden te verzamelen en hierop te reageren om continue verbeteringen door te voeren en de tevredenheid te verhogen.

Klantwaarde verhogen:

 1. Up-sell en cross-sell strategieën: High Vibe Media helpt sportscholen om aanvullende diensten en producten aan te bieden, zoals persoonlijke training, maaltijdoplossingen, supplementen en sportkleding. Dit verhoogt de gemiddelde besteding per klant.
 2. Premium lidmaatschappen: We introduceren premium lidmaatschapsopties met extra voordelen, zoals exclusieve trainingssessies, toegang tot speciale evenementen of aanvullende coaching, wat de waarde per klant verder verhoogt.
 3. Loyalty programma's: Implementatie van loyaliteitsprogramma's die beloningen bieden voor frequente bezoeken, verwijzingen en langdurig lidmaatschap. Dit moedigt klanten aan om meer betrokken te zijn en meer te besteden.

Hoe doen wij dit voor je?

 1. Marketingcampagnes: We ontwikkelen en implementeren gerichte marketingcampagnes om nieuwe leden aan te trekken. Dit omvat online advertenties, sociale media strategieën en promoties.
 2. Verkooptraining: We bieden training aan het personeel om hun verkoopvaardigheden te verbeteren, zodat we beter in staat zijn om nieuwe leden in te schrijven en bestaande leden te behouden.
 3. Operationele verbeteringen: High Vibe Media helpt bij het optimaliseren van de dagelijkse operaties van de sportschool, zoals lidmaatschapsbeheer, klantenservice en efficiëntie van de processen.
 4. Coaching en ondersteuning: We bieden persoonlijke coaching en ondersteuning aan sportschool-eigenaren om hen te begeleiden bij het implementeren van de strategieën en het overwinnen van uitdagingen.

Waarom doen wij dit?

Wij doen dit omdat we geloven in de kracht van sport en een gezonde levensstijl. We willen zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om actief te zijn en gezonder te leven. De oprichter en eigenaar van High Vibe Media is een ex-professionele basketballer met een passie voor fitness en een gezonde levensstijl. Dit is de reden waarom hij sportschool-eigenaren in Nederland wil helpen, omdat zij de ware helden zijn die vechten tegen de gezondheidscrisis in dit land. Sportschool-eigenaren beschikken over enorme kennis op het gebied van trainen, bewegen en voeding en nemen de moedige stap om een sportschool te beginnen en anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

We begrijpen echter dat sportschool-eigenaren niet altijd marketeers zijn en dat ze misschien niet de verkoopvaardigheden hebben die nodig zijn om hun bedrijf te laten groeien. High Vibe Media staat klaar jou als sportschoolondernemer te ondersteunen.

Door onze expertise in marketing en verkoop kan jij je als sportschooleigenaar concentreren op waar je het beste in bent: het helpen van mensen om fit en gezond te worden. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap gehoord wordt en dat je diensten opvallen bij degenen die ze het meest nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat steeds meer mensen de weg vinden naar een gezondere levensstijl.

Doe gratis mee aan de pilot

High Vibe Media is momenteel op zoek naar 3 sportscholen die een pilot willen draaien. Omdat het een pilot is, doen we het op no-cure no-pay basis zodat sportschool-eigenaren het zonder risico kunnen proberen. Ben jij een sportschool-eigenaar en vind je dit interessant? Stuur dan een mail naar hello@highvibe.media.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.