TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Fleximaal Community; Een walhalla voor de moderne marketeer

Als moderne online marketeer verkrijg je marktinzicht, voer je A/B testen uit om de communicatie te stroomlijnen en analyseer je reacties op content.

Een publicatie van: dhr ing Robin Louwerse

Fleximaal Marktinzicht

Een marketeer moet een goed begrip hebben van de markt waarin ze opereren, inclusief concurrentieanalyse, doelgroepen en markttrends. Fleximaal Community meet, onderzoekt en analyseert nieuwe trends en methodieken die waardevol zijn voor de moderne marketeer.

Effectieve Communicatievaardigheden

Effectieve communicatievaardigheden zijn essentieel voor het overbrengen van boodschappen naar verschillende doelgroepen via verschillende kanalen. Daarbij heeft de moderne marketeer nieuwe instrumenten om A/B testen te doen om content te stroomlijnen voor interactie met de doelgroep. Daarbij helpen spelvormen (Gamification) bij het verlagen van drempels. De groeiversnellers (Growth Hacking) helpen bij het omnichannel benaderen van de doelgroepen.

Creativiteit en inspiratie

Het vermogen om innovatieve en creatieve ideeën te bedenken voor marketingcampagnes en -strategieën is cruciaal voor succes in marketing. Leer van de campagnes van branchegenoten, verkrijg inzicht in regionale succesfactoren.

Analytisch denkvermogen

Het vermogen om gegevens te analyseren en te interpreteren om trends te identificeren, succes te meten en strategische beslissingen te nemen. AI helpt bij het snel inventariseren van analyses en vindt trends.

Technologische vaardigheden

Het begrijpen en kunnen gebruiken van marketingtechnologieën, zoals analysetools, CRM-systemen en sociale media platforms, is tegenwoordig van groot belang. Fleximaal biedt eenvoud in complexe tools voor het verkrijgen van inzichten in data van omnichannel marketing.

Projectmanagement en planmatige marketing

Goed kunnen plannen, organiseren en coördineren van marketingprojecten om doelen op tijd en binnen budget te bereiken. Data helpt in combinatie met AI om complexe data inzichtelijk te maken. Slimme tools helpen de moderne marketeer om automatische marketing te plannen en organiseren via een automatische marketing agenda.

Klantgerichtheid en analyse van doelgroepen

Het begrijpen van de behoeften en wensen van klanten en het kunnen reageren op feedback om een positieve klantervaring te bevorderen. Via Watson verkrijg je in één klik een complexe AI doelgroepanalyse. Daarmee leer je over het omnichannel gedrag van de doelgroepen, de leitmotiven en zelfs op welke dag en tijd de klant via welk kanaal bereikbaar is.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

De marketingomgeving verandert voortdurend, dus marketeers moeten flexibel zijn en snel kunnen aanpassen aan nieuwe trends, technologieën en veranderingen in de marktdynamiek. Met Fleximaal Community leer je van de eigenmarktbenadering en die van anderen. Via Fleximaal Academy wordt je via korte webinars geinspireerd en gebrieft over nieuwe trends en mogelijkheden.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

13.886

Pages served

1.671.346

Retention

11.5 min

Interactions

1.110

Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.