Een publicatie van: Robin Louwerse
Het is best een moeilijk begrip. Zoekmachine optimalisatie, of op z'n Engels Search Engine Optimalisation. Ofwel, hoe kom ik hoger in Google? De lijst met antwoorden die Google presenteert moet je gebruiker voorzien van informatie. Wanneer de (be)zoeker klikt op 1 van de items in de lijst, dan moet de website waar de klik op uitkomt voldoen aan criteria. Bijvoorbeeld: Sluit de informatie aan bij mijn zoekopdracht? Is het actuele informatie? Is de informatie goed te ontsluiten (menu's, knoppen, laadtijden, technisch correct en foutloos).
Het kunstje hoger in Google is echter heel eenvoudig. Er van uitgaan dat je je website up to date houdt en er regelmatig kleine tekstuele aanpassingen op doorvoert.
Maar hoger in Google begint met een vraag! Waarop wil jij gevonden worden? En waar? Die vraag kan jij zelf met wat hulp eenvoudig beantwoorden. Maak een lijstje van woorden die jij associeert met je werkveld. Die lijst vormt de basis van je zoekwoordenlijst.
Je kunt de zoekwoorden online controleren. Sommige zoekwoorden hebben een hoog aantal verwachte vertoningen, en sommige een lage. Je moet je richten op niet te hoog en niet te laag. Zeg eens minimaal een paar honderd, en maximaal een paar duizend vertoningen. Te weinig dan haal je er zelf niets uit, teveel dan is je woord te algemeen. Je kunt een te algemeen woord aanpassen door er toevoegingen aan toe te voegen die het zoeken specifieker maakt. Bijvoorbeeld: "Loodgieter" is heel algemeen, "Loodgieter Breda" is specifieker. De eerste is een short tail woord, 1 woord. De tweede is een longtail woord. Met longtail zoekwoorden maak je de resultatenlijst kleiner, maar de opbrengst hoger. Je bent psecifieker met een longtail zoekwoord, dus de mensen die op de link klikken komen "to the point" op je website.
Wanneer je de lijst met zoekwoorden hebt bedacht concentreren we ons op je website. De SEO expert houdt ook rekening met een aantal technische aspecten van de vindbaarheid. Maar de grote hoofdlijn (waar je mee scoort) is dat je de zoekwoorden letterlijk in de koppen van je pagina gebruikt. De koppen op je website zijn verdeeld in prioriteit. Het gaat van heading 1 (H1 in html) naar heading 6 (H6). Voor de SEO gebruiken we H1 tot en met H3 om aan Google aan te geven wat jij belangrijk vindt. En dat zijn je zoekwoorden.
Het grote voordeel van de Fleximaal Community website is dat je zonder technische kennis wordt gestuurd in het verwerken van de zoekwoorden in de juiste koppen. Daarnaast is de website actueler, omdat meerdere ondernemers zakelijke content online plaatsen. Er is dus altijd wat nieuws en daardoor komt Google vaker terug om de boel te indexeren. Doe je iets fout? geen probleem. Via een "tips" menu wordt je op de hoogte gehouden van mogelijke verbeteringen.
Oh jee, ik heb een marketing bedrijf ingeschakeld! Wat nu? Een marketing bedrijf zal de H1 en H2 koppen gebruiken voor je marketing boodschap. "Ijskoud de beste" voor "koelelementen". De marketeer zorgt voor een optimale klantervaring en onboarding. Dat is ook waarom collectieve SEO via Fleximaal Community zo goed is voor je website. Je kunt meerdere SEO experimenten uitvoeren, je kunt naar hartelust experimenteren met de headings (H1 tot en met H3). Daardoor het bezoek vrij van de behoefte naar mooie marketing slogans toch naar je eigen website routeren.
Vindbaar worden in Google is een truukje dat je eenvoudig zelf kunt leren. Je zult meteen verbetering zien. Wil je het goed, professioneel en zonder kopzorgen aanpakken? Laat je dan helpen door ons professionele team.
Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Robin Louwerse
0762050972
robin@basecode.nl
https://i3c.nl
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.
Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.
Visitors
14.935
Pages served
2.142.452
Retention
10.5 min
Interactions
15.810
Updated 30-05-2024
Betere zoekmachine vindbaarheid met SEO
Een naam die je zelf gebruikt
Beter vindbaar in zoekmachines SEO
Growth Hacking wizzard: wat is een marketing-item
Wat is groeiversnellen (Growth Hacking)
Wat is raten binnen groeiversnellen (Growth Hacking)
Waarom krijg ik een growth hacking e-mail
Wat doen jullie met mijn feedback (Growth Hacking)
Wat doen jullie met mijn gegevens? (Growth Hacking)
Doelen definieren in de marketing (Fleximaal Community Growth Hacking Wizzard)
Een Growth Hacking idee uitwerken
Je groeiversneller idee verfijnen (Growth Hacking idee)
De Growth Hacking wizzard: Selecteren van doelen
DIY Growth Hacking 1: Grote stappen in je marketing
DIY Growth Hacking 2: Pirate funnel en GROWS
DIY Growth Hacking3: De score van een idee bepalen
Waar moet een E-book aan voldoen
Wordt een betere verkoper
Wat zijn leuke relatiegeschenken
Verpakking van je product voor je webshop
Zakelijke wenskaarten
Kunst voor bedrijven
E-learning
Video, Vlog, Blog, Podcast
Trofeeën, prijzen, awards
E-learning
E-book een vak apart
Social media marketing
Facebook en Instagram
LinkedIn inzetten voor netwerk en marketing
De andere rol van Twitter
Social Media Platform Fleximaal
Youtube, Vimeo.com en Tiktok
Overige social media
Entertainment
Beurzen en events
AV beeld en geluid gezocht
Het bereik van radio en TV
Vindbaarheid zoekmachines
Gamification spelvormen
SEO en vindbaarheid
Webhosting voor website of webshop
De betere webshop
Webshop en logistiek
Geen excuses in data data data marketing
Online marketing opnieuw uitgevonden
Wat is nou een goede landingpage
Meer verdienen met je website
Belettering bedrijf
Lekker opvallen met gevelreclame
Via signing routes aangeven
Advertentie opmaak maak(t) het verschil
Autobelettering, kilometers opvallen
Een professionele uitstraling
Goed voor de dag komen met drukwerk
Reclame maken voor je bedrijf
Drukwerk voor MKB
Teksten schrijven een vak apart
Fotografie en video
Vertaling doe je via een vertaalbureau
PR voor bedrijven
Veel mensen denken bij Kunstmatige Intelligentie : AI AI AI
Hoe wordt je vindbaar in Google en andere zoekmachines. Die vraag beantwoorden we met zoekmachine optimalisatie, search engine optimalisation ofwel SEO.
Hoger in Google kom je door flink gebruik te maken van Fleximaal Community. Je linkt naar je eigen website met kwalitatieve backlinks.
Altijd wat nieuws, elke dag nieuwe content. Dat geeft de website nieuwswaarde en daardoor autoriteit.
Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.
Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.
Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.
Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.
Marketing automatisering voor MKB.
Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.
"On the go" leren door modulair maatwerk.
Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.
Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.