TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Wil jij meer klanten, meer verdienen of groeien? Een verbindingsmakelaar zorgt voor groei.

Een bedrijf hebben in Nederland. Je moet van vele markten thuis zijn. Je moet ook een hoop; je moet boekhouden want je moet belastingaangifte doen, je moet netwerken want je moet meer opdrachten voor de continuïteit van je bedrijf. En je moet kwalitatief werk leveren, want je moet je klanten behouden.

Een publicatie van: dhr ing Robin Louwerse

Een eigen bedrijf hebben is heel leuk. Maar er komt wel het een en ander bij kijken. Als we er vanuit gaan dat alles goed gaat, dan weet jij nieuwe relaties op te bouwen en naar klanten om te zetten. Wie weet loopt je website erg goed, en hoef je daar niets te verbeteren.

De verbindingsmakelaar

De verbindingsmakelaar werkt tussen de processen door. Daar waar ondersteuning nodig is kan je de verbindingsmakelaar inschakelen. Wanneer vanwege de groei van je bedrijf extra personeel nodig is, vraag het de verbindingsmakelaar. Wanneer er iets niet lekker loopt op je website? Vraag het de verbindingsmakelaar! Kan je nog wel wat extra uren leveren? Vraag het de verbindingsmakelaar.

De verbindingsmakelaar zorgt voor verbinding en synergie. Helpt je te schakelen, bij te schakelen of af te schalen. Dat maakt je bedrijf schaalbaar, en dat maakt ondernemen leuk.

Leads

Met het Fleximaal Community platform zijn er verschillende manieren om leads te krijgen. Ten eerste krijg je alle contactverzoeken (leads) die op je publicaties binnenkomen direct in je mailbox. Hoe actiever je bent op het platform, hoe meer bezoek op je landingspagina's hoe meer leads. Ten tweede verwijzen wij verzoeken die uit het netwerk komen of die vanuit de software komen, door naar de specialisten die gebruik maken van het netwerk. Dit werkt op basis van regio, maar ook op basis van kwaliteitskenmerken die wij op het platform bijhouden. Als laatste kan de verbindingsmakelaar verbindingen voor je leggen waarmee jij onder de aandacht komt bij andere specialisten, zowel binnen als buiten het Fleximaal netwerk.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Marketing Maastricht

Marketing Eindhoven

Marketing Breda

SEO Maastricht

SEO Eindhoven

SEO Breda

Verbindingsmakelaar Maastricht

Verbindingsmakelaar Eindhoven

Verbindingsmakelaar Breda

Verbindingsmakelaar

De verbindingsmakelaar initieert verbinding en synergie en bemiddeld tussen vraag en aanbod op het platform.

Kennisplatform Fleximaal.com

SEO verbindingsmakelaar marketing, online marketing online marketing marketing verbindingsmakelaar, vraag & aanbod vraag & aanbod verbindingsmakelaar SEO, zoekmachine, optimalisatie SEO optimalisatie zoekmachine marketing
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.