TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Wil jij meer klanten, meer verdienen of groeien? Een verbindingsmakelaar zorgt voor groei.

Publicatie

6 Dec 23

Gewijzigd

6 Dec 23

Categorie

marketing

Specialist

dhr ing Robin Louwerse

Een bedrijf hebben in Nederland. Je moet van vele markten thuis zijn. Je moet ook een hoop; je moet boekhouden want je moet belastingaangifte doen, je moet netwerken want je moet meer opdrachten voor de continuïteit van je bedrijf. En je moet kwalitatief werk leveren, want je moet je klanten behouden.

Een publicatie van: dhr ing Robin Louwerse

Een eigen bedrijf hebben is heel leuk. Maar er komt wel het een en ander bij kijken. Als we er vanuit gaan dat alles goed gaat, dan weet jij nieuwe relaties op te bouwen en naar klanten om te zetten. Wie weet loopt je website erg goed, en hoef je daar niets te verbeteren.

De verbindingsmakelaar

De verbindingsmakelaar werkt tussen de processen door. Daar waar ondersteuning nodig is kan je de verbindingsmakelaar inschakelen. Wanneer vanwege de groei van je bedrijf extra personeel nodig is, vraag het de verbindingsmakelaar. Wanneer er iets niet lekker loopt op je website? Vraag het de verbindingsmakelaar! Kan je nog wel wat extra uren leveren? Vraag het de verbindingsmakelaar.

De verbindingsmakelaar zorgt voor verbinding en synergie. Helpt je te schakelen, bij te schakelen of af te schalen. Dat maakt je bedrijf schaalbaar, en dat maakt ondernemen leuk.

Leads

Met het Fleximaal Community platform zijn er verschillende manieren om leads te krijgen. Ten eerste krijg je alle contactverzoeken (leads) die op je publicaties binnenkomen direct in je mailbox. Hoe actiever je bent op het platform, hoe meer bezoek op je landingspagina's hoe meer leads. Ten tweede verwijzen wij verzoeken die uit het netwerk komen of die vanuit de software komen, door naar de specialisten die gebruik maken van het netwerk. Dit werkt op basis van regio, maar ook op basis van kwaliteitskenmerken die wij op het platform bijhouden. Als laatste kan de verbindingsmakelaar verbindingen voor je leggen waarmee jij onder de aandacht komt bij andere specialisten, zowel binnen als buiten het Fleximaal netwerk.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Marketing Maastricht

Marketing Eindhoven

Marketing Breda

SEO Maastricht

SEO Eindhoven

SEO Breda

Verbindingsmakelaar Maastricht

Verbindingsmakelaar Eindhoven

Verbindingsmakelaar Breda

Verbindingsmakelaar

De verbindingsmakelaar initieert verbinding en synergie en bemiddeld tussen vraag en aanbod op het platform.

Kennisplatform Fleximaal.com

verbindingsmakelaar SEO marketing, online marketing marketing online marketing SEO, zoekmachine, optimalisatie optimalisatie zoekmachine SEO verbindingsmakelaar, vraag & aanbod verbindingsmakelaar vraag & aanbod marketing