TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Snel en eenvoudig een landingspagina maken voor je bedrijf

Publicatie

29 Nov 23

Gewijzigd

29 Nov 23

Categorie

marketing

Specialist

dhr ing Robin Louwerse

Wil je niet specifiek landen op een product, dan maak je een landingspagina op je bedrijf. Je kunt je bedrijf aan aanduiden via een @ op het Fleximaal Community platform. Een landingspagina maken is heel eenvoudig.

Een publicatie van: dhr ing Robin Louwerse

Hoe maak ik een landingspagina voor mijn bedrijf? Je kunt je internetverkeer op verschillende manieren landen. Verkeer vanaf zoekopdrachten kan je laten landen op je landingspagina (landingpage). Een voorbeeld van een landingspagina die specifiek op een bedrijf is gemaakt is deze: https://fleximaal.com/@/fleximaal/ 

Landingspagina speciaal mijn bedrijf

Een landingspagina kan verschillende elementen bevatten. Zo is het mogelijk om op de landingspagina een aantal producten of diensten te zetten waar bezoekers meteen op kunnen reageren en deze bestellen. Een soort webshop op je landingspagina. Dit kan je doen om te meten welke producten er harder lopen, maar ook als A/B test. Welke omschrijving spreekt het beste/meeste aan bij mijn doelgroep.

Een landingspagina speciaal voor je bedrijf is mogelijk met een Fleximaal PREMIUM account.

Verkeer meten op je landingspagina

Met Fleximaal Community kan je het verkeer meten op je landingspagina door er een shortlink voor te maken. Een shortlink ziet er zo uit: https://fleximaal.com/63/ 

Wanneer er verkeer wordt gerouteerd voor je landingspagina dan wordt deze via de engine doorgeleid. Daarmee wordt een teller gebruikt voor het aantal keren dat de shortlink wordt gevolgd. Je kunt de shortlink gebruiken om naar je landingspagina te leiden maar ook om het verkeer op een bepaalde uiting op social media te routeren naar je landingspagina. Zo kan je de aard en toon van je bericht afstemmen op het doelgroep. Ook hier kan je weer AB testen van maken. Dit is voornamelijk handig als je (via Growth Hacking) je marketing wilt verfijnen.

Netwerk en contacten

Op de landingspagina kan je je contacten en verbindingen tonen. Dit werkt anders dan bij LinkedIn. De relaties in het CRM van Fleximaal Community hebben een status. Je kunt ervoor kiezen om alleen relaties van een bepaalde status op je landingspagina te tonen. Zo deel je zelf je netwerk in, maar beter nog, je kunt de data achter je relaties ook verrijken. Je kunt dus zelf de zakelijke naam adres en woonplaats aanvullen aan de contacten en daar een telefoonnummer en e-mailadres aan koppelen. Deze gegevens hoeven niet zichtbaar te zijn voor bezoekers van je landingspagina. Maar kunnen wel zichtbaar gemaakt worden voor ingelogde collega's die tot dezelfde organisatie behoren.

Zo doe je meer met je relatiebeheer en je zakelijke landingspagina.

 


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.