TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Met een bedrijfsfilm van I3C sta je er goed op.

Publicatie

3 Oct 23

Gewijzigd

3 Oct 23

Categorie

marketing

Specialist

dhr Robin Louwerse

Het grote verschil tussen een Youtube filmpje "shot from the hip" en een video productie waar je als bedrijf mee voor de dag kunt komen? De kwaliteit. Als bedrijf wil je dat je jezelf goed kunt presenteren. Video en tekenfilm producent I3C heeft een passie voor video, en maakt wervende tekenfilmproducties.

Een publicatie van de redactie

Bij het maken van een goede video komt een hoop kijken. Ten eerste, de cameraman moet geduld hebben. De belichting moet goed zijn, en er moet een goede regie zijn op de verhaallijn. Zijn we er dan? Nee, want de video moet ook nog worden verwerkt (edit) tot een sluitende film dat het verhaal goed uitlegt. Zijn we er dan? Nee, want wat een goede video fantastisch maakt is het verwerken van belichtingseffecten die na de productie worden aangebracht. En het "levelen" van het geluid, zodat het geluidsniveau aansluit bij andere producties op het medium.

Een goede video maken is veel werk

Bij het maken van een goede video komt dus een hoop kijken. Je kunt je zelfs afvragen hoe we dat voor die prijs voor elkaar krijgen. Een goede film hangt af van de passie van de video producent. En daarmee zitten we bij I3C wel goed.

Een combinatie van passie en expertise

Toch ben je er met passie alleen ook niet. De producent moet zich kunnen inleven in de materie en een hoop ervaring met zich meebrengen. Daarmee worden fouten in het proces worden voorkomen en hoeven de takes niet telkens opnieuw.

Video producties en tekenfilm producties in goede handen

Een goede video of tekenfilm maken is bij I3C dus in goede handen. Daarmee kan het snel en effectief, en dat vertaalt zich in de prijs. 

Neem dus direct contact op met I3C wanneer je een goede professionele video of tekenfilm productie wilt laten maken.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.