TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Relatiegeschenken; je weet dat het een goed idee is, maar wat moet je geven?

Publicatie

23 Mar 23

Gewijzigd

23 Mar 23

Categorie

marketing

Specialist

Robin Louwerse

Met enige regelmaat komt het weer naar voren. Bij feestdagen of een jubileum. Maar wat moet je kiezen, er zijn veel soorten relatiegeschenken en niet alles past altijd. Lees hieronder meer:

Een publicatie van: Robin Louwerse

Er zijn veel leuke zakelijke relatiegeschenken die je aan je klanten of zakenrelaties kunt geven, afhankelijk van je branche en de relatie die je met de ontvanger hebt. Hier zijn een paar ideeën:

  1. Bedrukte pennen: pennen zijn altijd handig en het is een goed idee om ze te laten bedrukken met je bedrijfsnaam en -logo.
  2. Notitieboekjes: notitieboekjes zijn een andere handige en veelzijdige geschenkoptie. Kies voor een notitieboekje met een stevige kaft en je bedrijfslogo op de voorkant.
  3. USB-sticks: USB-sticks zijn praktisch en kunnen gepersonaliseerd worden met je bedrijfsnaam en -logo.
  4. Mokken: mokken zijn een populair en praktisch geschenk dat dagelijks gebruikt kan worden. Kies voor een mok met een grappige of inspirerende slogan.
  5. Powerbanks: powerbanks zijn handig voor mensen die veel onderweg zijn en hun mobiele apparaten moeten opladen. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo.
  6. Chocolade: chocolade is een heerlijk en welkom cadeau voor de meeste mensen. Kies voor een luxe chocoladeverpakking met je bedrijfslogo erop.
  7. Flessen wijn: een fles wijn is een stijlvol en elegant geschenk voor zakelijke relaties. Voeg een persoonlijke noot toe door het etiket te laten bedrukken met je bedrijfsnaam en een speciale boodschap.
  8. Draagtassen: draagtassen zijn praktisch en kunnen gebruikt worden voor boodschappen, werkspullen en meer. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo.
  9. Agenda's: agenda's zijn nuttig en kunnen gepersonaliseerd worden met je bedrijfsnaam en -logo.
  10. Sleutelhangers: sleutelhangers zijn kleine en goedkope geschenken die toch een groot verschil kunnen maken. Laat ze bedrukken met je bedrijfsnaam en -logo.

Let bij relatiegeschenken altijd even op wat de ontvanger leuk vindt of persoonlijk raakt. Een flesje wijn of een goede whisky lijkt altijd welkom, maar sommige mensen drinken uit overtuiging of lifestyle geen alcohol.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.