TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Drukwerk, een onuitwisbare indruk maken.

Publicatie

9 Mar 23

Gewijzigd

9 Mar 23

Categorie

marketing

Specialist

Robin Louwerse

Je hebt het allemaal voor elkaar. Een goed logo, mooie website en goed ingerichte social media pagina's. Je wit ook goed voor de dag komen tijdens netwerk bijeenkomsten en op beurzen. Je hebt drukwerk nodig.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Drukwerk voor bedrijven. Het is een manier om jezelf te presenteren. Denk aan:

  • Visitekaartjes / naamkaartjes
  • Briefpapier
  • Brochure / folder
  • Banner / staande presentatie oprolbaar

Drukwerk is prachtig maar moet wel 1 geheel vormen met de rest van je presentatievormen. Als je op je visitekaartje je website hebt staan, dan moet die al live staan. Bovendien is het handig om te weten hoeveel van de webbezoekers via het visitekaartje op de website komen. Stel, je bent op een netwerkbijeenkomst, en je spreekt met drie mensen. De visitekaartjes hebben in plaats van de gewone link een slimme tag. Je kunt dan bijhouden wat het effect is geweest van je inspanningen op de netwerkbijeenkomst.

Een visitekaartje is een echte aanrader. Het is een hele gangbare manier van jezelf presenteren en jezelf te onderscheiden. Met een slimme truuk kan je van je visitekaartje een slim meetbaar instrument maken. Vraag me naar de opties!

Marketing moet altijd meetbaar zijn. Met een kleine slimme toevoeging kan een allerdaagse reclame uiting je opeens veel marketing data opleveren.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.