TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Je bedrijfsauto beletteren levert je kilometers grote advertentieruimte.

Publicatie

9 Mar 23

Gewijzigd

9 Mar 23

Categorie

marketing

Specialist

Robin Louwerse

Belettering op je bedrijfsauto valt gegarandeerd op. Maar zoals bij veel reclame, minder is vaak meer. Houdt er bij belettering rekening mee dat de doelgroep op enige snelheid voorbij komt.

Een publicatie van: Robin Louwerse

Bij autobelettering is minder meer. Wanneer je lappen teksten en logo's op je auto laat plakken is het effect weg. Een korte slogan met een telefoonnummer kan het werk al doen en is zelfs bij voorbijrazend verkeer opvallend. "Gootsteen verstopt?" + webadres. En als je het slim aanpakt maak je je webadres zoals je slogan "gootsteenverstopt.nl". Dat is namelijk veel makkelijker te onthouden. Een goed logo kan de aandacht trekken waardoor de mensen de slogan beter lezen en onthouden.

PS: De genoemde domeinnaam stond ten tijde van het schrijven van deze publicatie te koop. Er wordt geen reclame beoogd met deze publicatie. Het voorbeeld is bedoeld als voorbeeld zodat u op uw eigen manier om kunt gaan met de materie.

Een telefoonnummer is niet altijd even goed te onthouden. Daarom staat in het voorbeeld een webadres. Uiteraard kunt u op een andere plek op het voertuig ook andere contactgegevens kwijt. Wanneer u geparkeerd staat voor het adres van klant x dan kunt u gebeld worden door klant y. Echter, de aanname dat mensen in het voorbijrazende verkeer uw logo, bedrijfsnaam, straat, nummer, postcode, telefoonnummer, webadres, uw aansluiting bij de branchevereniging, logo's van merken en alles wat er bij kan gaan onthouden is verkeerd.

Mocht u nu zelf graag uw voertuig beletteren en wilt u inspiratie opdoen om een leuke slogan en leuke domeinnaam te combineren, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag op weg.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.