TERUG NAAR HOME

Nieuwsbrief

Dank je voor je interesse in onze inhoud. Wij brengen periodiek een nieuwsbrief uit met feiten en weetjes over de door jou aangegeven onderwerpen. Daarnaast beantwoorden wij een aantal veel gestelde vragen.
Om nieuwsbrieven te mogen sturen hebben wij een aantal gegevens nodig en volgens de AVG wetgeving hebben wij toestemming nodig. Vul je de onderstaande gegevens in dan blijf je periodiek op de hoogte van onze laatste nieuws, weetjes, trainingen en meer.

Inschrijven

* Gebruikelijk is hier ook je (academische) titels aan te geven zodat wij je correct kunnen aanspreken. Mocht je geen titels hebben dan stellen we het op prijs als je "dhr" of "mevr" invult - invullen tot 10 karakters.

** De met dubbele ster aangegeven velden zijn noodzakelijk om op een juiste manier met de data om te gaan en daarom verplicht.

Hoe vaak sturen jullie een nieuwsbrief?

Wij sturen gemiddeld 11 keer per jaar een nieuwsbrief, per platform. Wij proberen via de instellingen die jij opgeeft je nieuws zo goed mogelijk op je af te stemmen. Kies je ervoor om een nieuwsprofiel aan te maken dan kan het zijn dat je wekelijks een e-mail ontvangt. Je kunt de meldingen zelf aan en uitzetten in je profiel.

Hoe kan ik me uitschrijven?

In iedere nieuwsbrief of andere automail die je van ons krijgt zit een optie om de mailing uit te schrijven. Daarnaast heb je een nieuwsprofiel. Je kunt de meldingen zelf aan en uitzetten in je profiel.