TERUG NAAR HOME

Benefits

Fleximaal Community Benefits

De voordelen van het Fleximaal Community platform

Als ondernemer heb je zeer veel taken. Deze taken veranderen ook nog eens per scenario. Groei, krimp, economische omstandigheden, politiek, zeer veel factoren hebben invloed op hoe je het bedrijf moet besturen. En vaak is het hopeloos complex. Die complexiteit neemt alleen maar toe als je gaat samenwerken of personeel in dienst gaat nemen. Maar als je nou denkt dat jou situatie uniek is? Nee, zeer veel andere bedrijven staan voor dezelfde uitdagingen, hebben hetzelfde al eens meegemaakt, of hebben dezelfde oplossingen al eens bedacht. Het wiel zelf uitvinden is soms ook leuk, en zal in veel gevallen ook tot innovatie leiden. Maar het gaat er toch ook om om geld te verdienen om die motor draaiende te houden. Daarom hebben wij een kennisplatform opgezet, waar specialisten uit verschillende vakgebieden een showcase van de kennis en vaardigheden hebben.
Dat brengt ook bedrijven bij elkaar. En waar bedrijven bij elkaar komen is er de mogelijkheid tot synergie. En dat is de sleutel tot goed zakendoen. Wij zorgen voor de inspiratie, het delen en uitbreiden van kennis, het stimuleren van zakendoen met elkaar. Hoe je leest hier de voordelen van zakendoen met Fleximaal Community.

 • Inspiratie
 • Laat je inspireren door de kennis die specialisten delen. Laat je inspireren tijdens de kennisbijeenkomsten en netwerkevents die wij organiseren. Laat je inspireren door de trainingsprogramma's die wij aanbieden. Laat je inspireren om van jou bedrijf "een beter bedrijf" te maken.

 • Communicatie
 • Jij bent de specialist en je wilt dat andere ondernemers weten wat je expertise is en waar je voor ingezet kunt worden. Dat is vaak niet makkelijk omdat als het te wervend is, mensen afhaken. Veel beter is het om op een neutrale manier vakinhoudelijke kennis te delen. Dat brengt aanzien in je vak, en andere ondernemers kunnen je vinden op de onderwerpen die jij aandraagt. Wij zorgen ervoor dat de inhoud die je deelt ook door Google wordt gevonden. Daarnaast doen wij de marketing waardoor mensen op het platform komen. Fleximaal Community is bovendien instapklaar. Wij hebben al de bezoekers en de onderwerpen, wij worden al goed gevonden in Google. Je hoeft dus niet eerst te investeren in marketing en SEO. Dat is allemaal al gedaan, en voor ons een doorlopend proces. Je voegt een artikel toe op jou vakgebied en alle leads die jou publicatie oplevert zijn voor jou.

 • Innovatie
 • Innovatie onstaat uit vraag. Vraagt ontstaat uit noodzaak of uit samenwerking. Door synergie te laten ontstaan, te inspireren en te verbinden laten wij innovatie ontstaan door kennis samen te brengen, contacten te leggen en fondsen te creëren. Daarnaast brengen we de know-how op het gebied van subsidies en WBSO samen om je innovatie te laten slagen.

 • Kennis
 • Dit platform draait om kennis en verbinding. Je kennis wordt meer waard op het moment dat je je kennis uitdraagt. Als niemand weet dat je bestaat en wat je kennis en aanpak is dan zal je niet tot verkoop komen. Wij weten als geen ander dat het hebben van die kennis niet automatisch leid tot meer klanten en meer verkoop. Je moet het kunnen uitdragen en je moet worden gevonden. Fleximaal Community zorgt voor het uitdragen van je kennis en met inzet van de juiste tools zorgen wij ervoor dat jij meer klanten en meer omzet kunt maken.

 • Netwerken
 • Je wilt graag voorgesteld worden bij de juiste contactpersoon van een bepaalde onderneming. Maar hoe kom je tot de juiste relaties? Netwerken is in kaart brengen van het wie is wie en waar, en daar relaties opbouwen. Netwerken is dus hard werken, je moet goed voor de dag komen en laten weten dat je echt wel wat te brengen hebt. Door het publiceren op de juiste manier te benutten en de geboden tools op de juiste manier in te zetten, breid je je netwerk op een professionele manier uit.

 • Meer klanten
 • Door de juiste expertise uit te dragen via publicaties zorg je dat je gevonden wordt. Via de publicaties kom je in contact met mensen en bedrijven die met vragen zitten. Met de juiste training haal je het opimale uit het platform. Denk nog eens terug aan toen je net je bedrijf had. Je moest eerst een website laten bouwen, dat duurde maanden voor het goed was. Dan moest een SEO expert er mee aan de slag, en je moest ook nog online adverteren om meer bezoekers op de website te krijgen. Vandaf de eerste start was je maanden bezig om de eerste paar bezoekers te vinden en bovendien was je erg veel geld kwijt. Met Fleximaal Community heeft iedereen gelijke kansen op een instapklaar netwerk. Doordat er al duizenden bezoekers op de community pagina's komen en ook nog eens van een zakelijke doelgroep, heb je een instapklaar kanaal tot een geweldig potentieel aan klanten.

 • Beter online
 • Door de inzet van de geboden tools binnen Fleximaal en Fleximaal Community heb je alle mogelijkheid tot een betere online presence. Je genereert backlinks, je gebruikt spelelementen en je exploiteert de volle potentie van social media. Fleximaal Community is het antwoord op vragen die je jezelf nog niet eens gesteld hebt. Wij bundelen de krachten van ondernemers door heel Nederland om de ervaring van het platform voor jou te laten werken. je hoeft nooit lang op zoek om expertise te vinden en werkt zo aan het uitbreiden van je netwerk. "Beter online" ga je nergens beter vinden.

 • Opdrachten
 • Met Fleximaal Community werf je opdrachten door het uitdragen van je kennis en kunde in publicaties. De reacties op jou publicaties komen via een mail bij jou terecht. Maar daar houdt het niet op. Vanuit onze software en projecten komen deelprojecten beschikbaar. Daar mag je via een selectie traject aan meedoen. Onderdeel van de selectie is de reacties van eerdere opdrachtgevers waarbij de gemiddelde score van je eerdere projecten op de bedrijvenpagina inzichtelijk wordt. Daarbovenop kan je door het volgen van trainingen in ons trainingsprogramma je bedrijf verbeteren om nog beter uit de algoritmen te komen waardoor je meer projecten wint.

 • Projecten
 • Wij werven projecten voor ons netwerk. Als eenvoudig voorbeeld: als mensen een publicatie aanmaken hebben ze de keuze op welke wijze zijn de tekstuele controle en de marketing op de publicatie willen inrichten. Daarbij richten wij ons op "upselling". Ten eerste komen er deelprojecten als tekst controle of text revisie uit de aangemaakte publicatie. Maar ook op het gebied van marketing komen er deelprojecten uit beschikbaar. Daarbij kan als upselling bijvoorbeeld grafische vormgeving of webdesign naar voren komen. Zo is er voor ieder wat wilt in de marktplaats voor deelprojecten.

 • Tools
 • Als laatste en zeker niet de minste is er de mogelijkheid in gebruik te maken van de Fleximaal tools. Fleximaal richt zich op het ondersteunen van bedrijfsprocessen. Denk aan online marketing met spelelementen die het werven van contacten en e-mail adressen mogelijk maakt. De adressen worden automatisch toegevoegd aan het CRM van je prive account. Van daaruit kan je deze nieuwe contacten benaderen door bijvoorbeeld nieuwsbrieven te versturen. Deze contacten leid je naar je eigen website, of naar de publicaties op je Community page.
  Een van de bekendste Fleximaal tools is het Fleximaal boekhoudpakket. Hiermee kan je zelf je eigen boekhouder zijn en doe je met het grootste gevat BTW aangifte. Daarnaast staat aan het einde van je boekjaar de jaarrekening voor je klaar.

 • Spelelementen
 • Het Fleximaal platform is gebouwd rond een gamificatie model. Daarbij is het mogelijk om kosten te drukken door je netwerk in te zetten bij promotionele activiteiten van het platform. Je verdient punten op basis van het bereik. Deze punten kan je later weer inzetten om korting te krijgen op diensten en producten.