2 Connections

Curious People BV

Algemeen

Activiteiten

Waarde propositie

Business model

Marketing naar moeilijke of complexe doelgroepen

Caspar Bielok is zijn loopbaan begonnen bij top marketing bedrijven in de telecom en financiële sector, zowel nationaal als internationaal. De opgedane ervaring past hij nu toe om MKB bedrijven en organisaties te ondersteunen op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Dit voor marketing en communicatie, waaronder social media. Caspar richt zich in het bijzonder maar niet uitsluitend op marketing voor complexe doelgroepen waaronder kindermarketing, lokale politieke partijen, IT en internet gerelateerde bedrijven en uitgeverijen. Dit met groot succes. Caspar onderzoekt en staaft met cijfers voordat hij aan de slag gaat. Dit om goed te weten waar budget aan uitgegeven wordt en wat de te verwachten resultaten zijn. Zo kunnen ook kleinere budgetten het maximale uit de marketinginspanning halen. Caspar richt zich in het bijzonder maar niet uitsluitend op marketing voor complexe doelgroepen waaronder kindermarketing, lokale politieke partijen, IT en internet gerelateerde bedrijven en uitgeverijen. Dit met groot succes. Caspar onderzoekt en staaft met cijfers voordat hij aan de slag gaat. Dit om goed te weten waar budget aan uitgegeven wordt en wat de te verwachten resultaten zijn. Zo kunnen ook kleinere budgetten het maximale uit de marketinginspanning halen. Caspar richt zich in het bijzonder maar niet uitsluitend op kindermarketing, lokale politieke partijen, IT en internet gerelateerde bedrijven en uitgeverijen. Dit met groot succes. Caspar onderzoekt en staaft met cijfers voordat hij aan de slag gaat. Dit om goed te weten waar budget aan uitgegeven wordt en wat de verwachten resultaten zijn. Zo kunnen ook kleinere budgetten het maximale uit de marketinginspanning halen.

MMI partners is gespecialiseerd in marketing naar moeilijke of complexe doelgroepen. Een voorbeeld is "kindermarketing", marketing naar "ouderen" en marketing voor "non-profit".

Wij zoeken de verbinding naar uw doelgroep en vertalen uw verhaal op een voor de doelgroep begrijpbaar niveau en met de juiste communicatievorm. Wij staven ons marketing onderzoek aan de voorkant met harde cijfers en bewijzen het effect met tastbare data.

Ons verdienmodel is een vorm die wij met onze klant op maat afspreken.

1

0

1

3

0

1

Curious People

Indigolaan 260

5044 SC Tilburg

cfbielok@gmail.com

Klik hier voor website

Met een nominatie waardeer je het bedrijf via de bedrijfsprofiel pagina voor de Fleximaal Awards.